Verzenden & retourneren

Gratis bezorging

Bestellingen vanaf € 50,- worden gratis bezorgd in Nederland, exclusief de waddeneilanden. Voor bestellingen onder de € 50,- euro bedragen de verzendkosten € 4,99. Voor België en Duitsland worden er wel verzendkosten gerekend. Deze worden berekend tijdens de bestelling.

 

Kleine artikelen worden verzonden via DHL

Veel van onze producten kunnen verzonden worden met DHL. Houten Meubel Outlet bepaalt zelf of deze optie geschikt is voor het aangekochte artikel. Zodra het artikel verzonden is, ontvangt een mail met een track and trace link. DHL kunnen artikelen ook bij buren afleveren. Mocht u dit niet wensen, geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij de bestelling.

 

Grote artikelen worden bezorgd door een meubeltransportbedrijf

Wij laten de goederen verzenden door onze eigen bezorgdienst en door een zeer ervaren meubeltransportbedrijf. Dit om te kunnen garanderen dat de meubelen zonder schade op een nette manier bij u bezorgd worden.

 • Meubelen worden naar binnen gebracht achter de eerste deur.
 • Meubelen die nog gemonteerd dienen te worden, worden niet gemonteerd.
 • Meubelen worden alleen op de begane grond geleverd.
 • Er dient iemand aanwezig te zijn om te helpen met tillen. De levering gebeurt door 1 persoon.
 • Er wordt vooraf een track en track mail gestuurd of een afspraak met u gemaakt voor de levering.
 • Er wordt enkel overdag geleverd en niet in het weekend.
 • Waddeneilanden zijn mogelijk tegen meerprijs. Neem hiervoor even contact met ons op.

 

Bezorging door meubeltransportbedrijf in België.

Wij laten de goederen verzenden door een ervaren meubeltransportbedrijf. Dit om te kunnen garanderen dat de meubelen zonder schade op een nette manier bij u bezorgd worden. De kosten hiervan verschillen per artikel. In het bestelproces ziet u de verzendkosten. De vermelde levertijd op de site betreft leveringen binnen Nederland. Voor leveringen in België kan de levertijd iets langer zijn.
 • Meubelen worden naar binnen gebracht en achter de eerste deur geplaatst.
 • Meubelen die nog gemonteerd dienen te worden, worden niet gemonteerd.
 • Meubelen worden alleen op de begane grond geleverd.
 • Er dient iemand aanwezig te zijn om te helpen met tillen. De levering gebeurt door 1 persoon.
 • Er wordt een track and trace mail verstuurd of een afspraak met u gemaakt voor de levering.
 • Er wordt enkel overdag geleverd en niet in het weekend.

 

Afhalen

Het is mogelijk om je bestelling bij ons af te komen halen tijdens openingstijden van de showroom. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

 

 

Retourneren

Welke artikelen kunnen geretourneerd worden?


Artikelen kunnen bij ons zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen worden geretourneerd. Gebruik hiervoor het herroepingsformulier. De artikelen dienen nog in de originele verpakking te zitten en dienen ongebruikt te zijn. Het retourrecht komt te vervallen wanneer het product is gemonteerd. Mocht dit het geval zijn dan kan het product enkel worden geretourneerd in overleg.

Maatwerk artikelen, of artikelen die we speciaal voor je bewerken kunnen niet worden geretourneerd. Omdat er zo veel mogelijkheden zijn, is een bewerking vaak erg klant specifiek.

Maatwerk artikelen zijn:

 • Veel eettafels aangezien de meeste eettafels speciaal voor u op maat gemaakt worden.
 • Alle producten die wij voor je bewerken; inkorten, olie behandeling en overige aanpassingen aan het artikel

 

Kosten bij het retourneren van een bestelling

Bij het retourneren van je bestelling zijn de verzendkosten voor het retourzenden voor eigen rekening. Bij artikelen die via DHL of PostNL verzonden zijn, kun je het pakket zelf via DHL of PostNL retourneren. Retourneren via een andere pakketdienst is ook toegestaan. Je dient hiervoor zelf een label aan te schaffen bij de gewenste verzender. Verwijder hiervoor het verzendlabel wat door ons op het pakket bevestigd is of plak het nieuwe label hier overheen. Zorg er altijd voor dat het oude label niet meer gescand kan worden, want anders wordt de zending opnieuw bij jou bezorgd.

Wanneer het artikel in goede orde ontvangen is, krijg je binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag retour. Mocht er schade zijn ontstaan aan het artikel, dan kunnen we de schade/ waardeverminding in mindering brengen op de retourbetaling en vindt er een verrekening plaats.

Wij adviseren altijd de verzenddoos en/ of originele verpakking voorzichtig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Als u een pakket weigert aan de deur, dan rekenen wij de retourverzendkosten wel aan u door.

Is het artikel te groot om via PostNL of DHL te verzenden, dan kun je je bestelling of zelf terugbrengen of op laten halen door het transportbedrijf. Wanneer je het laat ophalen door het transportbedrijf dan brengen we de werkelijke transportkosten in rekening. De retourkosten verschillen per artikel maar liggen tussen de € 50,- en € 100,-. Bij banken moet je rekeninghouden met € 100,- retourkosten. Je ontvangt het bedrag exclusief de verzendkosten binnen 14 dagen weer op je bankrekening. Als u een pakket weigert aan de deur, dan rekenen wij de retourverzendkosten wel aan u door.

 

Een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen?

In dit geval lossen we het natuurlijk gewoon netjes op zonder dat dit extra kosten oplevert. Stuur in dit geval binnen 48 uur na levering een mail naar [email protected]. We zullen dan zo snel mogelijk zorgen dat je alsnog het juiste artikel ontvangt.

 

Bestelling annuleren?

In de meeste gevallen is dit geen probleem als dit op tijd wordt gedaan, tenzij het maatwerk artikelen betreft. Bestellingen van standaard producten kunnen tot ze verzonden zijn uiteraard geannuleerd worden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »