Betaalmethoden

Bij Houten Meubel Outlet kan je gebruik maken van de volgende betaalmethoden:
  

iDEAL
Met iDEAL kunt je betalen voor uw online aankopen, veilig en gemakkelijk. Je betaalt de bestelling in een beveiligde online betaling omgeving, met de specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. iDEAL werkt alleen voor klanten met een bankrekening in Nederland. 

Bankoverschrijving
Als je liever niet betaalt via iDeal, dan kun je ook betalen via overschrijving. Je kunt het totaalbedrag van de factuur over maken naar Houten Meubel Outlet, onder vermelding van het factuurnummer als referentie. Wij verwerken de bestelling zodra wij de betaling hebben ontvangen.

Naam rekeninghouder: Houten Meubel Outlet
IBAN:                          NL16 RABO 0115 5877 80
BIC:                            RABONL2U

Achteraf betalen via Klarna

Klarna voert voor Houten Meubel Outlet het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement op de site van Klarna. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan dien je het aan te kopen product te betalen met een andere betaalmethode.

Achteraf betalen via Afterpay

Afterpay voert voor Houten Meubel Outlet het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Afterpay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert Afterpay een gegevenscontrole uit. Afterpay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement op de site van Afterpay. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je het aan te kopen product te betalen met een andere betaalmethode.

Visa / Mastercard

Betaal eenvoudig met je visa of mastercard en betaal zoals jij het gewend bent.

IN3

Komt een grote uitgave niet goed uit maar wil je geen schulden of extra kosten? Dan kies je voor in3. De enige gespreid betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie. Je betaalt gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen. Meer informatie over IN3?

SprayPay

SprayPay maakt het mogelijk je meubels bij ons te bestellen en dit gespreid te betalen. Het kan gebeuren dat een grote uitgave niet uitkomt, maar je de aankoop wel nodig hebt. Zo geniet je alvast van je nieuwe meubel(s), voor een laag maandbedrag. Meer informatie over Spraypay?

Betalen bij afhalen 
Je betaalt dan in de showroom, deze optie is beschikbaar wanneer u afhalen kiest tijdens de bestelprocedure. In de showroom kun je contant voldoen of per pin. 

Wanneer je kiest voor bezorgen, dan is het niet mogelijk om te betalen bij de bezorging. De betaling dient vooraf te zijn voldaan of geaccordeerd door Klarna, Afterpay, In3 of Spraypay.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »