Doe hier inspiratie op!

Stoere materialen

Onmisbaar zijn robuuste materialen, veelal ruw en onbewerkt. Metaal, beton en leer zijn ideaal om dat stoere sfeertje in huis te halen. Maar ook steigerbuizen en bakstenen zien we veel terug. Toch moet het ook zeker niet te kil worden. Dit kun je voorkomen door het gebruik van planken en sfeervolle accessoires, maar natuurlijk ook door een het gebruik van een warme houtkleur. 

Kleuren

Een industrieel interieur heeft vaak een grijze basis. De natuurlijke kleuren van de materialen voeren de boventoon, denk aan zwart staal, grijs beton of bruine bakstenen. Hier kun je heel gemakkelijk een warme twist aan geven door een cognac bruine bank of olijfgroene bank te plaatsen. Of deze kleuren in accessoires op te nemen. Ook een kleurrijke bank zoals okergeel past hier prima in. Al die tinten maken het tot een stijlvol geheel. Je kunt de stoere stijl ook prima doorbreken met een velvet stoel of bank. Dit geeft net een zachtere sfeer.

Bas Serie

De Bas serie is een serie met trendy meubelen van mango hout. De combinatie van de warme houtkleur en het zwarte staal zorgt voor een stoer geheel. De meubelen zijn prima te combineren in een industrieel interieur.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »