Loveseat Ecoleer Dyan donkergroen

Houten Meubel Outlet
    Levertijd:1-14 dagen (afhankelijk van afleverlocatie)
Bestel
  • Beschrijving

Gezellig samen genieten van deze ruime fauteuil?

Deze 1,5 zits fauteuil is royaal en beschikt over een stoere stof, Recycle leer. Dankzij haar slanke frame en losse kussens toont de fauteuil subtiel in de living. De poten zijn van zwart metaal. Een plaatje om te zien en heerlijk om in onderuit te zakken. Comfortabele ecoleer outside stitching loveseat uit de Amsterdam-collectie.

Wat is Recycle leer?

Bij het snijden van de patronen van de huiden houden fabrieken restanten over. Deze restanten worden vermalen en hiervan maken we een nieuwe stof: Recycle leer. Recycle leer bestaat uit 70% écht leer en 30% polyester. De stof is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt. Onderhoud: Het Recycle leer kan niet behandeld worden met vet voor leer. Je kunt het wel met een vochtige doek schoonmaken. In geval van vlekken kunt je een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek mee te verwijderen.

Afmetingen: 80 (h) x 86 (d) x 95 (b) cm. De zithoogte is 45 cm, de zitdiepte is 57 cm, zitbreedte 70 cm en de hoogte van de pootjes is ongeveer 18 cm.

Gerelateerde Producten