Loungebank Cognac Recycle leer Rechts

Houten Meubel Outlet
    Levertijd:1-14 dagen (afhankelijk van afleverlocatie)
Bestel
  • Beschrijving

Een chique, moderne en eigentijdse ruime bank in de perfecte maat.

De royale en stoere bank is een ware eyecatcher. Deze bank oogt zeer ruimtelijk en het zorgt bovendien voor een trendy look.

De bank staat elegant op 5 metalen pootjes en de bank heeft een beetje een vintage uitstraling, een trend die steeds verder in opkomst is.

Wat is Recycle leer?

Bij het snijden van de patronen van de huiden houden fabrieken restanten over. Deze restanten worden vermalen en hiervan maken we een nieuwe stof: Recycle leer. Recycle leer bestaat uit 70% écht leer en 30% polyester. De stof is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt. Onderhoud: Het Recycle leer kan niet behandeld worden met vet voor leer. Je kunt het met een vochtige doek schoonmaken. In geval van vlekken kunt je een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek mee te verwijderen.

Afmetingen: 85 (h) x 300 (b) x 85 / 155 (loungegedeelte) (d) cm, zithoogte: 45 cm, zitdiepte is 60 (van de longchair 125 cm) en de hoogte van de armleuningen is 67 cm. De armleuningen hebben een breedte van 10 cm.

 

Gerelateerde Producten