Kruk zwart met op het zitvlak een bilafdruk

Houten Meubel Outlet
    Levertijd:1-4 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Een bijzondere kruk; het zitvlak is voorzien van een afdruk van billen en dat maakt dat de kruk uiterst comfortabel zit.

Een nieuwe kruk met eigentijds ontwerp met leuke twist. De naam van de kruk zegt het al, het zitvlak is voorzien van een afdruk van billen en dat maakt dat de kruk uiterst comfortabel zit. Deze kruk past in de woonstijl modern, industrieel en scandinavisch.  Deze kruk is gemaakt van hout en gespoten in het zwart.

Deze uit rubberwood gemaakte kruk geeft je interieur met gemak een vintage tintje. De manier waarop het zitvlak doorgaat in het onderstel geeft een authentiek en herkenbaar silhouet. De naam van de kruk is heel toepasselijk gekozen omdat de zitting aan afdruk bevat van billen, zo is het vlak van hout aangenamer om op plaats te nemen. Het solide onderstel bestaat uit vier schuine poten die redelijk fors ogen, het is tevens verstevigd met twee horizontale balken. Ter midden van deze kruk is een leuke voetensteun gemonteerd die de kruk compleet maakt, ideaal om je voeten wat rust te gunnen.

Afmetingen: 47 (h)  x 40 (b) x 30 (d) cm