Eetkamerstoel Ravy cream

Houten Meubel Outlet.
    Levertijd:1-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Deze comfortabele eetkamerstoel is modern, stoer en eigentijds.

Eetkamerstoel Ravy cream oogt lekker luxe door zijn zwarte, leren bekleding. Het strakke design krijgt een speelse twist door de nonchalant uitstekende randen. De stoel beschikt over een stoere recycle leer in de kleur cream en is gecombineerd met zwart gelakte poten van beukenhout.

Wat is Recycle leer?
Bij het snijden van de patronen van de huiden houden fabrieken restanten over. Deze restanten worden vermalen en hiervan maken we een nieuwe stof: Recycle leer. Recycle leer bestaat uit 70% écht leer en 30% polyester.
De stof is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt.

Onderhoud:
Het Recycle leer kan niet behandeld worden met vet voor leer. Recycle leer kunt u als volgt onderhouden: met een vochtige doek kunt u de stof schoonmaken. In geval van vlekken kunt u een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek mee te verwijderen. Na het verwijderen van de vlek de stof afnemen met een vochtige doek.

Afmetingen: 84 (h) x 52 (d) x 44 (b) cm.