Fauteuil Suede met mangohouten armleuningen

Houten Meubel Outlet
Tijdelijk extra scherp geprijsd
    Levertijd:1-14 dagen (afhankelijk van de afleverlocatie)
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Deze stoel is geïnspireerd door de moderne klassiekers maar met een sterk en hedendaags uniek karakter!

Wilt je een stoel met klasse? Dan is dit de perfecte stoel voor u! Daarnaast zit deze stoel ook nog eens zeer comfortabel! Deze stoel zal hoe dan ook iedere woonkamer meer karakter en sfeer geven!

Deze loungefauteil is net even anders dan de gewone fauteuil. Deze fauteuil heeft een stoer uiterlijk en is een ware aanwinst voor het interieur. Het frame is van metaal, de zitting en rugleuning zijn van suede in de kleur warmgrijs en de armleuningen zijn van luxe mangohout. De combinatie van deze matierialen maakt het dat deze fauteuil een robuuste uitstraling heeft. Door deze suede fauteuil te combineren met een echt schapenvacht of een heerlijk zacht aanvoelend plaid creëer je in de woonkamer een extra warme huiselijke sfeer. Het maximale draaggewicht van de fauteuil is 100 kilo. 

Afmeting: 73 (h) x 73 (b) x 75 (d) cm
Zithoogte: 39 cm
Zitdiepte: 53 cm
Hoogte armleuning: 62 cm

Onderhoud

Zoals alle natuurlijke leersoorten kan dit leer ook licht verkleuren door blootstelling aan (fel) zonlicht. Elke huid welke verwerkt wordt is uniek, zo is ook elke meubel uniek. Door het gebruik van verschillende mallen kunnen de geleverde modellen licht afwijken van de modellen in de showroom. Qua onderhoud adviseren het gebruik van de leather care kit.

Kleuren De afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleur, deze zijn met de grootst mogelijke zorg gescand om een zo goed mogelijk beeld te geven, kleuren kunnen en zullen echter in werkelijkheid altijd afwijken van een kleur op een verlicht scherm. Elke leren huid welke wij verwerken heeft zijn eigen unieke uitstraling. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien.