Showroommodel met extra hoge korting

Opbergkast Edge - Groot

Edge
Showroommodel met extra korting
    Levertijd:1-14 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Kast van krasvast lamulux met 4 deurtjes, 1 lade en 3 open vakken

Mooie strakke kast van Lamulux, met softclose deuren en lades. De opbergkast is afgewerkt in de warme combinatie van mokka en walnoot.

Afmetingen: 187 (h) x 48 (d) x 105 (b)

Het meubelprogramma heeft een uniek decor door middel van de ijzersterke Melamine bovenlaag. De voordelen van dit programma op een rijtje:

Kras-, slijt en stootvast
Eenvoudig te onderhouden
Voelt aan als massief hout doch kent geen houtwerking
Softclose op deuren en laden

Lamulux

Lamulux is een product gebaseerd op melamine (ook wel bekend van keukentafels). Melamine is een synthetische stof welke voornamelijk wordt gebruikt bij de productie van kunststoffen. Melamine-kunststoffen zijn sterk, hard, licht en bestand tegen o.a. zuren. Door de aangebrachte houttekening, -kleur, -diepte en -structuur voelt en oogt het als echt hout! Het heeft een hoge kleurechtheid en is krasbestendig.

Onderhoud

Bijkomend voordeel is tevens dat het veel minder gevoelig is dan echt hout; het werkt immers niet en het heeft geen onderhoud nodig. Afnemen met een vochtige doek is al voldoende. Ook bij knoeien of vlekken. De poten zijn door de verwerking van PVC veel minder gevoelig voor gebruiksschade. Regelmatig afnemen met een vochtige schone doek (zonder reinigingsmiddelen) is voldoende, vergeet niet het oppervlak daarna droog te wrijven!

Gerelateerde Producten