Bank Revolution Chocolate Recycle leer

BePureHome
    Levertijd:1-14 dagen (afhankelijk van afleverlocatie)
Bestel
  • Beschrijving

Een chique, moderne en eigentijdse ruime bank in de perfecte maat.

De royale en stoere Revolution bank is een ware eyecatcher. De rugleuning van de bank bestaat uit één gedeelte, hierdoor oogt de Revolution bank zeer ruimtelijk en het zorgt bovendien voor een trendy look.

 De naden in het goed opgevulde zitgedeelte zorgen ervoor dat er zes zitvlakken op de bank ontstaan. De bank staat elegant op 5 metalen pootjes. De bank heeft een beetje een vintage uitstraling, een trend die steeds verder in opkomst is.

Om de look in de woonkamer helemaal af te maken, kun je de bank combineren met de Revolution poef. Gebruik deze als fijne voetenbank bij de bank of plaats er een ruim dienblad op met kaarsen en gebruik hem daarnaast als bijzettafel.

Wat is Recycle leer?

Bij het snijden van de patronen van de huiden houden fabrieken restanten over. Deze restanten worden vermalen en hiervan maken we een nieuwe stof: Recycle leer. Recycle leer bestaat uit 70% écht leer en 30% polyester. De stof is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt. Onderhoud: Het Recycle leer kan niet behandeld worden met vet voor leer. Je kunt het met een vochtige doek schoonmaken. In geval van vlekken kunt je een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek mee te verwijderen.

Afmetingen: 76 (h) x 276 (b) x 89 (d) cm, zithoogte: 46 cm, zitdiepte is 60,

Gerelateerde Producten