Fauteuil Puur cognac

Houten Meubel Outlet
    Levertijd:1-14 dagen (afhankelijk van de afleverlocatie)
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Deze stoel is geïnspireerd door de moderne klassiekers maar met een sterk en hedendaags uniek karakter!

Wilt je een stoel met klasse? Dan is dit de perfecte stoel voor u! Daarnaast zit deze stoel ook nog eens zeer comfortabel! Deze stoel zal hoe dan ook iedere woonkamer meer karakter en sfeer geven!

Dit is een stijlvolle toevoeging aan je woonkamer. Deze elegante stoel in cognac kleurig imitatieleer is geïnspireerd op stoelen uit de Mid Century Modern era en dat is terug te zien in de vormgeving van deze design fauteuil. Niet alleen is de fauteuil een lust voor het oog, door het ergonomische ontwerp zit deze stoel ook fijn!

De zitting van de loungestoel is bekleed met sterk cognac kleurig imitatieleer met een vintage afwerking. De kuip van de stoel staat op een slanke draaipoot van staal met een zwarte poedercoating. Dit draagt bij aan de stijlvolle uitstraling van deze stoel. Kunststoffen dopjes onder de poten beschermen je vloer tegen beschadigingen.

De fauteuil past heel goed in een vintage, nieuw klassiek, design of industrieel interieur.

Afmeting: 78 (h) x 79 (b) x 75 (d) cm
Zithoogte: 42 cm
Zitdiepte: 51 cm
Hoogte armleuning: 55,5 cm

Onderhoud

Zoals alle natuurlijke leersoorten kan dit leer ook licht verkleuren door blootstelling aan (fel) zonlicht. Elke huid welke verwerkt wordt is uniek, zo is ook elke meubel uniek. Door het gebruik van verschillende mallen kunnen de geleverde modellen licht afwijken van de modellen in de showroom. Qua onderhoud adviseren het gebruik van de leather care kit.

Kleuren De afbeeldingen zijn slechts een indicatie van de kleur, deze zijn met de grootst mogelijke zorg gescand om een zo goed mogelijk beeld te geven, kleuren kunnen en zullen echter in werkelijkheid altijd afwijken van een kleur op een verlicht scherm. Elke leren huid welke wij verwerken heeft zijn eigen unieke uitstraling. Bezoek onze showrooms om de kleuren in het echt te zien.