Eettafelstoel cognac eco leer

Houten Meubel Outlet
    Levertijd:1-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Deze comfortabele eetkamerstoel is modern, stoer en eigentijds.

Eetkamerstoel oogt lekker luxe door zijn cognac, leren bekleding. Het strakke design krijgt een speelse twist door de nonchalant uitstekende randen. De stoel beschikt over een stoere recycle leer in de kleur cognac en is gecombineerd met bruin gelakte poten van beukenhout.

Wat is Recycle leer?
Bij het snijden van de patronen van de huiden houden fabrieken restanten over. Deze restanten worden vermalen en hiervan maken we een nieuwe stof: Recycle leer. Recycle leer bestaat uit 70% ├ęcht leer en 30% polyester.
De stof is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt.

Onderhoud:
Het Recycle leer kan niet behandeld worden met vet voor leer. Recycle leer kunt u als volgt onderhouden: met een vochtige doek kunt u de stof schoonmaken. In geval van vlekken kunt u een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek mee te verwijderen. Na het verwijderen van de vlek de stof afnemen met een vochtige doek.