Wandrek metaal Tom XL

Houten Meubel Outlet
    Levertijd:1-14 dagen (afhankelijk van afleverlocatie)
Bestel
  • Beschrijving

Op zoek naar een echte industriële eyecatcher in je interieur? Dan is dit metalen rek perfect!

Deze mooie open kast biedt genoeg ruimte voor al je accessoires. Het metaal is bewust niet helemaal gaaf afgewerkt en dat geeft een vintage uitstraling. Een stoere en ruime kast met een industrieel tintje.

De kast is simpel qua vormgeving, dat maakt dat de deze kast in alle interieur stijlen goed te combineren is. Dit rek biedt plaats voor al je accessoires en andere mooie spullen die je graag wil laten zien. De vakkenkast is gemaakt van een metalen buisframe 20x20 mm, zwart gelakt, gecombineerd met zeven zwart gelakte MDF legplanken. Je kunt de kast aan de wand bevestigen of als roomdivider plaatsen. Let op: als roomdivider moet één smalle zijde altijd tegen een wand geplaatst worden om dit rek stevig aan de wand te kunnen bevestigen. Vrijstaand plaatsen wordt niet geadviseerd omdat het rek dan mogelijk kan omvallen.

Je kunt de kast eenvoudig uitbreiden met andere kasten uit deze serie. Deze kun je aan elkaar vastschroeven. Deze kast wordt als bouwpakket geleverd met eenvoudige montagehandleiding.

Afmetingen: 188 (h) x 120 (b) x 35 (d) cm