Bureau, stoelen, accessoires

FAQ

Antwoorden op de vragen die ons het meest gesteld worden.

Het antwoord op de meest gestelde vragen.

Waarom zijn jullie goedkoper dan andere aanbieders?

We kopen restpartijen op rechtstreeks bij de fabrikant.
Dankzij onze zeer scherpe inkoop van grote partijen zijn wij in staat om de meubels tegen zeer lage tarieven te verkopen.

Bovendien zitten we niet op een dure A-locatie. We hebben een eenvoudige showroom en we doen er alles aan om onze kosten zo laag mogelijk te houden. Dit alles doen we om een zo scherp mogelijke prijs te kunnen hanteren, want daar staan we voor. Zo kan iedereen over een mooi interieur beschikken voor een betaalbare prijs. Dit doet overigens niets af aan de kwaliteit. Door het besparen op de kosten, kunnen we extra korting geven.

Passen de meubels bij elkaar?

We kopen onze houten meubels van series die goed bij elkaar passen. Het voordeel is dat alle eiken meubels op dezelfde manier geproduceerd worden en dus heel goed te combineren zijn. De geverfde grenen meubels worden in een aantal standaard kleuren geleverd (wit, offwhite, zwart, staalgrijs, betongrijs, groen en taupe) waardoor deze ook heel goed samen gaan. De mango artikelen passen ook goed bij elkaar, al zijn sommige mango meubelen gelakt en andere in de olie gezet. Deze series verschillen van kleur.

Kan ik de meubels komen bekijken?

Een deel van onze collectie kunt u komen bekijken in onze showroom in Winkel. Omdat we een sterk wisselend assortiment hebben, kan het zijn dat de nieuwste aanwinsten nog niet in de showroom staan, maar wel al online te bestellen zijn. Bent u van plan om langs te komen in de showroom om een specifiek meubel te komen bekijken, bel dan eerst even om teleurstellingen te voorkomen.

Opgebouwd of bouwpakket

Een deel van onze collectie krijgen we opgebouwd binnen en een deel komt als bouwpakket. Per product staat omschreven of dit een bouwpakket of een opgebouwd meubel betreft, zodat u van te voren weet wat u kunt verwachten. Diverse kasten kunnen we gedemonteerd versturen indien u dat wenst. U dient de kast dan zelf weer op te bouwen. Alle eettafels worden als bouwpakket geleverd. Bij de levering worden de artikelen niet voor u opgebouwd. Dit dient altijd u zelf te doen.

Moet ik altijd een afspraak maken om de meubels te komen bekijken?

Nee, dat is niet verplicht. Tijdens de openingstijden bent u van harte welkom in de showroom. Onze showroom, werkplaats en opslag bevinden zich in twee panden naast elkaar dus vaak kunnen we direct het juiste artikel voor u uit het magazijn halen

Ik heb een artikel eerder gezien op de site, maar kan deze nu niet meer vinden. Hoe kan dat?

Doordat we restpartijen opkopen, moeten we het doen met de artikelen die we aangeleverd krijgen. De ene keer krijgen we een flink aantal dezelfde meubels, maar vaak ook maar enkele exemplaren. Zodra een artikel niet meer op voorraad is wordt deze offline gehaald. Heeft u een artikel gezien, wacht dan niet te lang met bestellen om teleurstellingen te voorkomen. Mocht u nog even de ruimte op willen meten, dan kunt u vrijblijvend een artikel reserveren. Het is overigens geen probleem om een artikel enige tijd voor u op te slaan als u nog aan het verbouwen bent.

Ik wil een recreatiewoning of chalet in richten. Zijn deze meubels daarvoor geschikt?

De meubels zijn uitermate geschikt in een recreatiewoning of chalet. Juist doordat we o.a. eiken eettafels op maat maken, kunnen we rekening houden met de beschikbare ruimte in een kleine woning. Verder hebben we salontafels en bijzettafels in alle mogelijke maten, waardoor er voor uw situatie altijd een geschikt meubel bij zit. Door de lage prijzen die we hanteren is het inrichten van een complete woning heel goed betaalbaar.

Onze meubels worden ook gebruikt in de verhuur, bijvoorbeeld bij de BosBungalows en KustBungalows. De meubels zijn hier prima voor geschikt. De eiken meubels dienen dan wel behandeld te worden met olie of lak. Mocht er onverhoopt toch wat gebruikerssporen ontstaan, dan kun je deze eenvoudig wegwerken door het meubel even op te schuren en opnieuw te behandelen. Het is natuurlijk ook mogelijk om tijdens een weekendje weg de meubels even uitvoerig te testen. Meer informatie over de bungalows staat op Heerlijke Bungalows

Kan ik korting krijgen bij aanschaf twee of van meer meubels?

We verkopen al onze meubels tegen de laagst mogelijke prijs. We hanteren echte outletprijzen of dumpprijzen en hanteren zeer lage marges. Het nadeel van deze prijsstelling is dat we bij aanschaf van meerdere artikelen geen extra korting kunnen verlenen. Daar is helaas geen ruimte voor. Wel worden de verzendkosten verhoudingsgewijs iets voordeliger zodat u toch goedkoper uit bent.

We willen iedereen en altijd de laagst mogelijke prijs aanbieden. Daarom zul je bij ons geen 'vroege vogel acties', kortingsbonnen, kortingsweekenden aantreffen. Wat we wel doen, is iedereen altijd de laagst mogelijke prijs geven met het meeste profijt. Profiteer van lage prijzen zonder te hoeven onderhandelen of af te dingen. Zonder spaarsysteem of bonnen die voor een bepaalde periode ingeleverd moeten worden. Dat er woonwinkels zijn die bij ons inkopen in plaats van rechtstreeks bij de fabriek, zegt waarschijnlijk wel genoeg.

Je hoeft dus niet te wachten op een actieperiode. Heb je iets nodig dan bestel je het gewenste meubels eenvoudig en snel online of in onze showroom, precies wanneer jij er aan toe bent.