Bas, de nieuwste mango serie

  • Geplaatst op
Bas, de nieuwste mango serie

De combinatie van het warme mangohout in combinatie met zwart staal is een aanwinst in een industrieel interieur. Uit voorraad leverbaar dus snel genieten.

De combinatie van het warme mangohout in combinatie met zwart staal is een aanwinst in een industrieel interieur. De nieuwe serie heeft gelijk indruk gemaakt. Het type meubel is toepasbaar in vele interieurs en wordt door veel mensen omarmt om hun interieur mee vorm te geven. 

Kleuren

Een industrieel interieur heeft vaak een grijze basis. De natuurlijke kleuren van de materialen voeren de boventoon, denk aan zwart staal, grijs beton of bruine bakstenen. Hier kun je heel gemakkelijk een warme twist aan geven door een warme bruine houtsoort te gebruiken. Al die tinten maken het tot een stijlvol geheel. Je kunt de stoere stijl ook prima doorbreken met een velvet stoel of bank. Dit geeft net een zachtere sfeer.

 

Klik hier en bekijk alle meubels uit de Bas serie!

 

Saldo cadeaubon controleren

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »