Bank Royaal 370 cm groen - Verkrijgbaar in leer, fluweel en stof

Houten Meubel Outlet
    Levertijd:1-14 dagen (afhankelijk van afleverlocatie)
Bestel
  • Beschrijving

Een royale bank van maar liefst 370 cm. Groot genoeg voor het hele gezin of heel veel vrienden. 

Een bank als deze staat als een duidelijk element in huis. Een bank bepaalt de sfeer van het interieur en deze bank biedt een goede basis voor meerdere woonstijlen. Het design is basic, maar valt door de omvang natuurlijk wel op. Deze ruime 4-zits bank biedt ruimte genoeg voor de hele familie en zit heerlijk. Deze bank is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen. In het groen fluweel, een groen/ grijze stof en voorzien van Recycle leer in een donkergroene kleur.

Wat is Recycle leer? Bij het snijden van de patronen van de huiden houden fabrieken restanten over. Deze restanten worden vermalen en hiervan maken we een nieuwe stof: Recycle leer. Recycle leer bestaat uit 70% ├ęcht leer en 30% polyester. De stof is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt.

Onderhoud: Het Recycle leer kan niet behandeld worden met vet voor leer. Recycle leer kunt u als volgt onderhouden: met een vochtige doek kunt u de stof schoonmaken. In geval van vlekken kunt u een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek mee te verwijderen. Na het verwijderen van de vlek de stof afnemen met een vochtige doek. 

Afmetingen: 77 (h) cm x 372 (b) cm x 93 (d) cm

Gerelateerde Producten