a frame tafel zwart 6_002_

Info

Bij de Houten Meubel Outlet vind je moderne houten meubels. Van kasten tot salontafels en van eettafels tot tv meubels. Maar ook bijzettafeltjes, sidetables en woonaccessoires. Naast het grote aanbod van houten meubels verkopen we ook lampen, banken en industriële metalen meubels. De meubels komen rechtstreeks uit de collectie van landelijke meubelaanbieders.

Dankzij onze zeer scherpe inkoop van grote partijen zijn wij in staat om de meubels tegen zeer lage tarieven te verkopen. Bovendien zitten we niet op een dure A-locatie en doen we er alles aan om onze kosten zo laag mogelijk te houden. Dit alles doen we om een zo scherp mogelijke verkoopprijs te kunnen hanteren, want daar staan we voor. Zo kan iedereen over een mooi interieur beschikken voor een betaalbare prijs.

We willen iedereen en altijd de laagst mogelijke prijs aanbieden. Daarom zul je bij ons geen 'vroege vogel acties', kortingsbonnen of korting weekendjes aantreffen. Wat we wel doen, is iedereen altijd de laagst mogelijke prijs geven met het meeste profijt. Profiteer van lage prijzen zonder te hoeven onderhandelen of af te dingen. Zonder spaarsysteem of bonnen die voor een bepaalde periode ingeleverd moeten worden. Dat er woonwinkels zijn die rechtstreeks bij ons inkopen in plaats van bij de fabriek, zegt waarschijnlijk wel genoeg.

Je hoeft dus niet te wachten op een actieperiode. Heb je iets nodig dan bestel je het gewenste meubels eenvoudig en snel online of in onze showroom, precies wanneer jij er aan toe bent.

Doordat alle gebruikte materialen (voornamelijk hout) uit de Europese Unie komen en dus ook conform Europese regels worden verwerkt kunnen wij garanderen dat het om eerlijke producten gaat en rekening wordt gehouden met het milieu en de arbeidsomstandigheden. De meubels zelf worden grotendeels in Nederland geproduceerd! Een echt Hollands product. Aangevuld met toppers uit het buitenland.

Drie woonwinkels onder 1 dak. Kom gezellig naar de showroom om de collectie van Houten Meubel Outlet, De Woon Winkel en erBij Woonoutlet te bekijken.